Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

David Eiselt napsal(a):

Nedávno proběhla tuším u Oman Air diskuze, kdy se komplexnější problém vyřešil bez našeho zásahu za pomocí vašich znalostí a odpovědí.

Tak to je stejné jako tady, kdy problémy řeší jen komunita zdarma a ti, co mají stránku na starosti a vydělávají, téměř s ničím nepomůžou.

5 Citovat

David Eiselt napsal(a):

divan: tak tohle jsme bohužel přehlídli. Určitě chceme mít nejaktuálnější a nejpřesnější informace, ale nějak se stalo, že nikdo z nás komentáře neviděl.

Buď jsme tu nebyli, nebo rychle zapadl. Možná bychom mohli mít nějakou notifikaci nepřečtených komentářů, aby se to nestávalo. Dík

Ale tohle se tu děje opakovaně. Stěžoval si na to tuším několikrát Jox i jiní. Osobně nechápu, proč to nemáte vyladěné, někdo vám tady zadarmo tvoří obsah a z vaší strany se 'nějak' stává, že nikdo není schopný aktuální informace z komentářů přetáhnout.

9 Citovat

Aktualizace podle komentářů je hlavně (nebo jenom) moje práce. Co vidím, aktualizuji hned (80% případů). Je jasné, že dost mi unikne (odhadem 10%), proto je super, že ty komentáře jsou a je možnost přes ně kontrolovat aktuálnost obsahu a případně tady nebo novým komentářem upozornit, že mi to dlouho trvá. To je chyba na nějakém našem systému notifikací, jak zmínil David.

No a ten neaktuální zbytek jsou zkrátka komentáře, na které nezbývá čas ani při nejlepší vůli a týká se hlavně věcí, které ještě na webu vůbec nejsou (nová letiště / průvodci) nebo dlouho neupravovaných průvodců z první várky (upravit komplet 1 velkého průvodce do konkurenceschopné podoby trvá obvykle cca 4-5 dní).

Ano, tohle je asi naše dlouhodobá a největší bolest - velké množství obsahu a málo lidí (přesněji dva).

0 Citovat

Tak ono by úplně stačilo, kdyby se u komentáře dál zapnout atribut, že jde o aktualizaci obsahu. Pak by se s tím dalo lépe pracovat a aktualizaci by zvládla i AI.

Ale ono je to ve výsledku stejně jedno, protože přenositelnost tohoto fóra do jiných regionů je prostě nereálná. 

2 Citovat

Kryštof Hájek napsal(a):

Ano, tohle je asi naše dlouhodobá a největší bolest - velké množství obsahu a málo lidí (přesněji dva).

Tohle je výmluva. Může vás být víc...

Hledali jste někoho do týmu. Hned ten den jsem napsal soukromou zprávu Davidovi...do dnešního dne jsem nedostal reakci.

screenshot-20241210-135510.png

0 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

@Jox

viděl jsem, že jsi se zhostil funkce vrchního rádce

Ani ne. Jen se vždycky těším, že si přečtu něco nového, ale pak čtu místo novinek takovéhle blafy, spamy apod. a ujede mi kousavá poznámka. 🙂

1 Citovat

No ta brigáda... To bylo asi spíš myšlený jako neplacená stáž a odpověď nebyla potřeba, protože jsou vítáni všichni. Ideálně pokud vám nevadí přesčasy, práce o víkendu a o svátku...

0